Phoenix historie & nyheder  Phoenixs stamdata  Phoenixs stamtavle Phoenixs resultater

 

Jeg hentede Phoenix i juli 2018, på en af mine sædvanlige dramatiske englandsture...
Phoenix var 16 måneder da han flyttede ind. Phoenix faldt meget hurtigt til, han har tidligere boet i hundegård, men også lært at være inden for, hvilke har gjort det så meget nemmere for mig.
Han kunne ikke så meget da han kom, så jeg gik straks igang med træningen. Han udvikler sig særdeles lovende, han er en virkelig rar hund der tager alt med en ophøjet ro, men uden at være kedelig, han hunts er rigtig godt og vedvarende og han bruger sit hoved, i stedet for sine ben. Han besidder ikke stress og er cool når andre hunde arbejder, alt i alt, en herlig unghund der viser nogle gode naturlige takter.
Han fungere fint i min hanhunde flok og stod det til ham og Odin, legede de dagen lang....men det jo ikke dem der bestemmer det ;-).
Jeg glæder mig til at arbejde videre med ham, han har lige den alder hvor han er åben i sit sind og man ser fremskridt fra dag til dag.
Tak til Amy Bates for denne herlige hund!!

30/4 -19

Phoenix har haft et særdeles travlt forår. Ikke nok med han bliver trænet meget, har han også parret flere tæver, det er han også blevet god til ;-). Det første kuld hvalpe er født, 4 hanner og 4 tæver, så kan man vist ikke klage over noget, og de næste kuld er lige på trapperne, glæder mig til at følge hans hvalpe, selvom flere af dem er i Ungarn og Sverige.

Han har desværre også været uheldig og haft hjerte/lungeorm, det nåede gudsketakoglov ikke at udvikle sig så slemt, da jeg giver mine hunde ormekur flere gange om året. Der er styr på det nu, og han virker mere frisk igen.

Han har startet sit prøveliv, se under resultater. Vi træner videre.  

Klik her for at få dit eget GoMINIsite