Phoenix historie & nyheder  Phoenixs stamdata  Phoenixs stamtavle Phoenixs resultater

 

Jeg hentede Phoenix i juli 2018, på en af mine sædvanlige dramatiske englandsture...
Phoenix var 16 måneder da han flyttede ind. Phoenix faldt meget hurtigt til, han har tidligere boet i hundegård, men også lært at være inden for, hvilke har gjort det så meget nemmere for mig.
Han kunne ikke så meget da han kom, så jeg gik straks igang med træningen. Han udvikler sig særdeles lovende, han er en virkelig rar hund der tager alt med en ophøjet ro, men uden at være kedelig, han hunts er rigtig godt og vedvarende og han bruger sit hoved, i stedet for sine ben. Han besidder ikke stress og er cool når andre hunde arbejder, alt i alt, en herlig unghund der viser nogle gode naturlige takter.

I 2019 har han været på lidt prøver, se mere på hans resultat side.
Dette er hans første sæson som jagt hund, og jeg er meget tilfreds med ham, på de jagter vi har været på ind til videre, totalt cool, overskud og overblik, en hund efter mit hoved.

Han har haft flere kuld hvalpe i år, og jeg er særdeles tilfreds med, hvordan han avler, det er socialt stabile hvalpe, der ser ud til også have hans on/off knap, meldinger fra opdrættere og hvalpekøbere er alle positive. 

Tak til Amy Bates for denne herlige hund!!

I picked up Phoenix in July 2018, on one of my usual dramatic England trips ...

Phoenix was 16 months old when he moved in. Phoenix adjust very quickly, having previously lived in kennel, but also learned to be in the house, which has made it so much easier for me. He couldn't do much when he came, so I immediately started training. He develops very promising, he is a really nice dog who takes everything with an exalted calm, but without being boring, he hunts are really good and persistent and he uses his head instead of his legs.
He does not have stress and is cool when working with other dogs, all in all, a wonderful young dog that shows some good natural talents..
Phoenix have had pups this spring, and I am very satisfied with the result, it seems he pass on his good temper and on/off button.
He have been on test and trials this season, look at his result page. This is his first season as a hunting dog and so far I am very satisfied with him.
Thanks to Amy Bates for this lovely dog ​​!! 

22/12-2019

Phoenix har haft et meget travlt år, med dame besøg og markprøver!! 
Han parrede sin første tæve i starten af 2019 hos Kennel Blackthorn i Ungarn, og hans måde at håndtere tæver på er meget lig hvordan han er som hund ellers. Han er ganske cool & gider først parre dem, når de har haft æggeløsning, klog hund! Her sidst på året, er han en noget mere erfaren hanhund, med flere tæver i 2019. Jeg er så heldig at jeg er i kontakt med flere af hans hvalpe, så jeg kan følge med i, hvordan de udvikler sig, ind til videre, ser de særdeles lovende ud, hvalpe med gode drifter, focus, mentalt stabile og sociale!
Han slutter året med dame besøg, og starter det på samme måde, Phoenix klager ikke!!

På træningsområde har han virkelig rykket sig! Det tager længere tid at træne en genbrugs hund op, end hvis man selv har den fra 8 uger, men nu har han tillid til mig og vi kender hinanden godt, så nu rykker han virkelig i træningen mod Vinderklasse - som jeg egentlig ikke har haft som mål, men tror godt han kan. Målet for ham i år var, 1 pr. på begynder og åben B og Åben A i DRK,og det har vi nået! I rjk fik han apporterings prøven, og bliver måske stillet i Åben kl i 2020, hvis mit helbred er til det. Han har vist sig at være en god jagthund, han har været med på flere mindre jagter alene og på store opsamlinger med Cooper som makker, personligt gider jeg ikke de store opsamlingere hvis jeg kan slippe, men det kan være god træning for de ungehunde, så jeg må ofre mig...

Vi træner videre i 2020 og ser hvor det fører os hend.Klik her for at få dit eget GoMINIsite