Leroys historie & nyheder   Leroys stamdata   Leroys stamtavle    Leroys resultater    

Leroys kom til mig i januar 2019, som 4 1/2 år fra Norge. Han er engelsk import, han kommer fra samme kennel som Phoenix. Det var absolut ikke været meningen jeg skulle have flere hunde og slet ikke så "gammel" en hund, men Leroys tidligere ejer var en af mine venner, der desværre gik uventet bort. Hans kæreste spurgte om jeg ville tage Leroy, da hun ville sikre sig at han fik et godt og aktivt liv, og vidste at det havde været min vens ønske at han kom til mig, og jeg sagde naturligvis ja. 
Det er altid spændende at få en ny hund ind i flokken, lidt mere spændende når det er en voksen han hund, man ikke kender særlig godt, men det har været et af det nemmeste hunde pjokter jeg har haft. Leroy har tilpasset sig flokken fra starten, er en sød og ydmyg dreng, der ikke spiller op eller spiller smart, så de gamle hanhunde acceptere ham 100%. Han havde ej heller mødt katte før, og de var bare noget sjovt spændende man kunne snuse til og 5 min. efter sov han med en af dem ved sin side. Han er super god til at ligge i sofaen og koge, hvilke er en vigtig egenskab her i huset laugh.
Jeg vil natruligvis træne Leroy, det bliver alle hunde i huset om de bruges til prøve eller ej, men om jeg kan træne ham til at gå på prøve med, det ved jeg endnu ikke, det er svært at skifte hundeføre i denne alder og jeg har ikke rigtig fået nogle "vejledning" andet end nogle kommandoer, så må forsøge mig lidt frem. Han har 1. pr. på Åben A i Danmark og er stillet på Elite prøve i Norge, så han har været trænet.  Uanset hvad, har jeg en super god jagthund til næste sæson.
Leroy har indgået i avlen i Norge og Sverige og kommer også til at blive tilbudt til avl her i Danmark. 

Klik her for at få dit eget GoMINIsite