Kid historie & nyheder        Kid Stamdata       Kid Stamtavle       Kid resultater

Kid er den sidste hvalp der er født, efter min elskede Milo. Milo var gået på pension fra alt det dame sjov, da han var gammel og træt,  men jeg MÅTTE have en hvalp efter ham & heldig var jeg, at der var nogle der havde en tæve med nogle for mig velkendte linier, der godt ville hjælpe mig. Det kom der Kid ud af, hvilke jeg er meget meget glad for. 
Kid har mange ligheder med sin far, han er en kompakt bred mellem str. labrador, med godt hoved og god pels, han er jo kun 1 år, så han vil få mere krop med alderen, men der sidder nogle kæmpe bøffer på hans bagben allerede. Han er en stærk, atletisk hund, der springer alt han kan komme i nærheden af, løber månen sort og er lige så hårdgående i terrænnet som sin far, han kasster sig ind i brombær, krat, brandnælder og hvad han møder på sin vej og han elsker vand og svømmer for sjov her om vinteren.....Som jeg sagde om hans far - "Milo du er den eneste af mine hunde der ville kunne overleve alene ude i skoven" - så er hans søn også den type hund, en rigtig "natur" hund.
Men man skal ikke tage fejl af Kid, selvom han er særdeles hårdtgående og elsker at træne og gå på jagt, så er han ikke en hård hund, han vil gerne gøre tingene rigtigt og prøver at forstå hvad det er jeg vil have ham til! Han har en super god næse og løber som sagt meget stærkt, så vi arbejder meget med selvkontrol og sætte farten ned, men når man er så hurtig er det godt man har en god næse, for han forbavser mig gang på gang, hvad han kan finde af fugle og dummyer!
Når Kid holder fri har han den off knap som disse linier har, man ser ham stort set aldrig inde for. Han er super glad for andre hunde og dyr, og mentalt stabil selvom han er en skov hund, er han totalt cool når han er i byen en sjælden gang, intet kan skræmme ham!!
Han har været med på jagt et par gange i år, og sidder helt roligt under skud og har haft nogle fine apporteringer hvor han virkelig viste hvem han var søn af!! 
Kid bliver stillet på prøver i foråret 2020 og så får jeg af se, hvor langt vi 2 kan komme sammen, en ting er sikkert, han skal aldrig væk her fra uanset hvor han ender i prøve systemet, kan han ikke bruges til markprøve på højt nivue vil jeg have verdens bedste jagthund i ham!!!

 

Klik her for at få dit eget GoMINIsite