Dublins historie & nyheder     Dublins stamdata     Dublins stamtavle      Dublins resultater   

   

Dublin historie & nyheder
 

Jeg hentede Dublin i Irland da han var 8 uger. Han tog flyveturen, med flyskift i Helsinki og mange, lange forsinkelser, i stiv pote. Og det er generalt Dublins attitude, han kan klare alt, når han er sammen med sin moar. Dublin har udviklet sig til en stor, smuk dreng, der elsker at arbejde. Han er meget pleasende, ønsker at gøre alt rigtig, men er samtidig meget hårdtgående i alt slags terræn og elsker vand. Han er en fornøjelse at træne med, og er meget meget lærenem. Han har en god ro i hovedet, følger godt med i "jagten" men sider stille og bliver ikke stresset. Han er en meget kærlig og imødekommende hund, der kan med alle andre hunde, andre dyr og mennesker. Han er husets "benjamin" og får ofte charmeret sig ud af ballade streger, fordi han er så charmerende. Der er vist ingen der er i tvivl om, jeg er meget glad for Dublin!
Vi træner videre og ser hvor det bringer os hend, han stilles på sine første prøver i Juli 2020.
Der er allerede flere der spørger på Dublin som avls hund, han får ikke lov at parrer før han er ca. 2 år. Han vil få taget blodprøve til DNA test inden for kort tid, han er clear, men tests er taget i Irland og ikke registreret, så alt skal laves på ny....


NYT 17/12-2020:
Dublin har været gennem hele sundheds "møllen" 2020 og er sund og rask i alle leder og kanter, se mere på hans stamdata side. Dublin nåede desværre ikke være på så mange prøver før Corona tog magten over landet, men han vil være i front i foråret 2021. Han er på mange punkter et naturtalet og nem at træne, han er en god vildfinder hvilke jeg virkelig fik syn for, på hans første bekkasin jagt, han fandt hurtigt ud af, at man skulle helt ned i tempo og når han først søger i et område, så bliver han der, til at han finder fuglen, en bekkasin er ca. 8-10 cm lang og vejer 50-100 gr, så de er noget andet end en fed fasan kok.
Han er helt rolig ved min side og til at styrer i terrænnet, er meget hårdt gående i alt terræn og elsker vand, svømmer året rundt for sjov...........Han er sød ved alle andre dyr og en rigtig kælepot, jeg er meget tilfreds som han har udvilket sig og glæder mig til mange gode år sammen med ham.

Han står til rådighed for avl fra 2021 for tæver der har A eller B hofter , 0 i albuer og er øjenlyst fri. De første resevartioner til parring er kommet ind, så der kommer Dublin hvalpe foråret 2021.

 

Klik her for at få dit eget GoMINIsite